Werkgever

leerwerk gever

Uw huidige medewerkers hebben vaak veel kennis van het bedrijf, Een opleiding of cursus kan hen helpen te groeien met en binnen het bedrijf. Nieuwe medewerkers leggen een basis voor continuïteit. Zij hebben wel een plek nodig om het vak te leren. Investeren in personeel is investeren in uw bedrijf. De overheid wil dit ook stimuleren. Daarom zijn er voor u als werkgever diverse regelingen waar u gebruik van kunt maken. Financiële regelingen waar u uw voordeel mee kunt doen, en waarmee u anderen helpt aan een baan.

Samenwerking met het Leerwerkloket

Leren en werken gaan prima samen. Soms is het een opleiding van 2 jaar, soms van 2 weken. De nadruk ligt hierbij altijd op ervaring opdoen in de praktijk. Het Leerwerkloket is het regionale servicepunt op het gebied van leren en werken. Wij ondersteunen en adviseren werkzoekenden en werkgevers.

Wij gaan graag met u in gesprek over leren en werken binnen uw bedrijf, het werven en behouden van personeel en financiële regelingen  op werkgeversgebied waar u uw voordeel mee kunt doen. De juiste medewerker op de juiste plek staat hierbij voorop.

Voordelen voor u

  • U investeert in nieuw talent, vormbaar naar de maatstaven van uw bedrijf
  • Goed opgeleid personeel
  • Wij adviseren en ontzorgen op het gebied van wetgeving en financiële regelingen

Meer weten?

Graag maken we kennis met u. In een oriënterend gesprek kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn het best bereikbaar via info@leerwerkmail.nl.

Partners

Het Leerwerkloket regio Amersfoort is opgericht door de gemeente Amersfoort en regiogemeenten, UWV en de regionale ROC’s. Er wordt nauw samen gewerkt met het Werkgeversservicepunt van de regio Amersfoort en de diverse partijen betrokken bij leren en werken. Klik hier voor meer informatie.