Werken en leren in de techniek? Kom naar de praktijkdag bij de BTO in Barneveld

Belangstelling voor een technische opleiding? Werk en studie op een aantrekkelijke manier combineren? Geen zin om de hele dag in de schoolbanken te zitten? Dan is de Barneveldse Techniek Opleiding (BTO) Barneveld iets voor jou. Op 6 februari en 5 maart kun je tijdens een praktijkavond kennismaken met deze bijzondere opleiding.

BTO is een coöperatie van techniekbedrijven in de regio Barneveld. In het eigen opleidingscentrum werken deze bedrijven samen met MBO locatie De Meerwaarde, onder verantwoordelijkheid van MBO Amersfoort, en het Hoornbeeck College.

In Barneveld bieden ze de opleidingen metaaltechniek, elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica/robotica op MBO-niveau 2 of 3. Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je direct aan de slag als volwaardige medewerker bij één van de tachtig bij ons aangesloten bedrijven.

Op de locatie beschikken we over praktijkwerkplaatsen met moderne machines en middelen, vergelijkbaar met de werkvloer van de BTO-bedrijven.”

Twee dagen per week werk en leer je bij de BTO-locatie, drie dagen bij een van de aangesloten bedrijven. BTO betaalt alle studiekosten. Ze vragen geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen. Bovendien kom je voor de duur van de opleiding in dienst bij BTO en krijg je een salaris, ook voor de tijd dat je op het praktijkcentrum werkt en leert.

Enthousiast geworden? Kom dan zeker naar een van de praktijkavonden.  Aanmelden kan via onderstaande website!

https://btobarneveld.nl/praktijkdag