Webinar omscholing Terugkijken

Op donderdag 8 april 2021 organiseerde het Leerwerkloket regio Amersfoort samen met het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort het webinar ‘Omscholing: zij gingen je voor’.

Via deze link kan je het webinar terugkijken: https://leerwerkloketamersfoort.webinargeek.com/watch/replay/898880/f03d25858dac370b5ac483a2a7effea1/

Tijdens het live webinar zijn een aantal pollvragen gesteld. Deze vragen komen niet in beeld tijdens het terugkijken.

We hopen dat je na afloop van het kijken een stuk wijzer bent geworden en dat we een aantal van je vragen hebben kunnen beantwoorden. Een overzicht met alle actuele omscholingstrajecten die we ook tijdens het webinar bespreken, vind je op www.leerwerksite.nl/vacatures.

Arbeidsmarktadviseur Jeroen Schuil heeft tijdens het webinar informatie gegeven over de arbeidsmarkt in onze regio. Via de volgende link kan je zelf informatie opzoeken:  www.werk.nl/arbeidsmarktinformatie/ kansen-arbeidsmarkt

Contact met het Leerwerkloket
Uiteraard begrijpen we dat je misschien nog vragen hebt; elke situatie is natuurlijk ook weer anders. Voor een persoonlijk, kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek, neem gerust contact op met een adviseur van het Leerwerkloket regio Amersfoort via amersfoort@leerwerkloket.nl. 

Contact met het Werkgeversservicepunt
Heb je een concrete vraag over een van de sectoren die we in het webinar hebben besproken? Neem dan contact op met een specialist van het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort. 
Zorg – marieke.vanramselaar@uwv.nl
Zakelijke dienstverlening – burcu.fidan@uwv.nl
Techniek – ebru.gokcelik-01@uwv.nl