Verfris je BIG

Herintreden in de zorg en je BIG opnieuw halen?

Overweeg je om weer te gaan werken in de zorg, maar hik je aan tegen het opnieuw behalen van de BIG-registratie? Beweging 3.0 biedt jou het opfrissen van je BIG kennis aan, inclusief certificering en baangarantie!

Je hebt ongetwijfeld gehoord dat er grote behoefte is aan meer verpleegkundigen en wijkverplegers. Onze collega’s komen handen te kort! Ooit koos je voor de zorg omdat je rechtstreeks iets wilde toevoegen aan het welzijn van mensen. En om welke reden jij nu ook (tijdelijk) de sector verliet, jouw zorghart klopt nog steeds.

Beweging 3.0 vergoedt jouw registratiekosten

De eventuele drempel om als verpleegkundige terug te keren verlagen we graag, daarom vergoeden we jouw nieuwe BIG-registratie. Als herintreder kun je direct bij Beweging 3.0 aan de slag, bij een verpleeghuis, woonzorgcentrum of wijkteam bij jou in de buurt!

Wanneer kom je in aanmerking voor het BIG traject?

Als je in het bezit bent van een verpleegkundig diploma vanaf niveau 4/A/B/Z verpleegkunde en verpleegkundige MBO-4 en HBO-V en wil herintreden.

Beweging 3.0 betaalt de registratie en je komt in eerste instantie als VIG in dienst en na de registratie ben je weer verpleegkundige.

Meer informatie?

Zie https://www.beweging3.nl/werken-bij-beweging-3-0/je-big-opnieuw-halen/