De Nationale Zorgklas biedt een kosteloze Online Training en Snelcursus voor iedereen die in deze crisistijd wil meehelpen in de zorg.

Waarom
De Nationale Zorgklas?

Het zijn moeilijke tijden, waarin we ons nog niet eerder hebben bevonden. Het coronavirus is momenteel de zorg van heel Nederland. Waardoor onze zorgprofessionals 24 uur per dag, 7 dagen per week onafgebroken doorwerken. Zij kunnen nu alle hulp gebruiken. De zorg is er voor iedereen, laten we er daarom voor zorgen dat iedereen er ook voor de zorg is. Welkom bij de Nationale Zorgklas, een landelijk initiatief om op verantwoorde wijze via een versneld leertraject extra hulpkrachten voor te bereiden op werken in de zorg. Nu en in de toekomst.

Doe jij mee?

De Nationale Zorgklas biedt een Online Training en Snelcursus voor iedereen die in deze crisistijd wil meehelpen in de zorg. Of je nu een achtergrond hebt in de horeca, als kapper, automonteur of webdesigner, ook jij kunt de training volgen! Onze vakdocenten stomen jou op een verantwoorde wijze klaar om aan de slag te gaan in de zorg. Full-time, part-time, het maakt niet uit. Alle extra handen zijn welkom. En maak je geen zorgen over de prijs van de training: deelname is tijdelijk kosteloos.

Het is belangrijk om te weten dat De Nationale Zorgklas nauw samenwerkt met het landelijke initiatief ‘Extra Handen voor de Zorg‘. Zodra jij de Online Training hebt afgerond, neemt Extra Handen voor de Zorg contact met jou op om een geschikte werkgever te vinden. Onze Zorgklas-assistent HuGo helpt jou graag verder. Start het gesprek met HuGo of meld je direct aan:

➜ Klik hier om onze opleidingen en trainingen te bekijken