Beleef techniek! 12 en 13 April in Harderwijk

BELEEF TECHNIEK OP 12 EN 13 APRIL 2019 (Gratis toegang)

Op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, Ceintuurbaan 2, wordt van 12 tot en met 13 april 2019 een markt gehouden met als thema: “BELEEF TECHNIEK”. U kan deze dagen kennis maken met de nieuwste technieken in de bouw en infrastructuur en u krijgt zelfs de mogelijkheid om bepaalde machines te bedienen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is dit evenement erg leuk. Er zijn meer dan 100 werkgevers uit de bouw, infrastructuur en technieksector aanwezig. Daarnaast worden er workshops gegeven, bestaat er de mogelijkheid tot speeddates met werkgevers, zijn er wedstrijden in vakmanschap en zijn er opleiders en onderwijsinstellingen aanwezig.

De opzet van deze dag is vooral om kennis te maken met techniek en een match tot stand te brengen tussen u en werkgevers. Iedereen is welkom die “iets” met techniek heeft, of kennis wil maken met techniek. Wilt u meer weten, kijk dan vooral op de site www.beleeftechniek.nl.

Dag 2 (Vrijdag 12 april 2019) Interactieve beurs met name gericht op studenten VMBO / MBO / HBO / TU met een bouw, infra en/of techniek opleiding, ervaren professionals, werkzoekenden, zij-intreders en overige geïnteresseerden. Er zijn bedrijfspresentaties, arbeidsmarktinformatie en open dagen onderwijs. Dit wordt gecombineerd met ‘zelf beleven en ervaren’ op de buitenexpositie. Speciale insteek voor deze dag is gericht op werk in uitvoering op het Bouw & Infra Park t.b.v. instroom, jongeren, geïnteresseerden om- her- bij- en nascholing, beroepenoriëntatie, workshops, pitchen, meet & greet met ondernemers, speeddates werkgevers en werkzoekenden. Doe actief mee met o.a. de verschillende beleef techniek buiten experiences:

 een parcours afleggen met een graafmachine en zand van A naar B brengen;

 met een robot via zandzuigen ondergrondse kabels en leidingen in beeld brengen;

 het uitvoeren van metingen met o.a. drones en landmeetkundig materieel;

 het stucadoren van een muur onder leiding van ervaren professionals;

 het metselen / lijmen van een wand van blokken;

 het verzorgen van straatwerk met een robot;

 masterclasses over onderwerpen zoals ‘het werken bij een ingenieursbureau’;

 met een asfaltmachine in teamverband een weg aanleggen.

Dag 3: (Zaterdag 13 april 2019) Interactieve beurs voor studenten, werkzoekenden, ouders, kinderen en overige geïnteresseerden. Ontmoet top 100 werkgevers in bouw, infra en techniek, bedrijfspresentaties, arbeidsmarktinformatie, onderwijsmogelijkheden gecombineerd met werkbeleving op de buitenexpositie gericht op werk in uitvoering op het Bouw & Infra Park, open dag voor kind en ouders, volg een workshop, test je eigen skills en meer. Ook op zaterdag kun je zelf actief meedoen aan ‘beleef techniek’ met o.a. de volgende buiten beleef experiences:

 zie de experiences op vrijdag 12 april;

Wilt u op de hoogte blijven van beleef techniek en aanvullingen op het programma meld u dan aan voor de nieuwsbrief via de site www.beleeftechniek.nl

Wanneer? 12 april 2019 van 10.00 tot 20.00 uur

13 april 2019 van 10.00 tot 18.00 uur

TOEGANG IS GRATIS.