Aan de slag als buschauffeur?

Wil je aan de slag als buschauffeur? Kom dan maandagmiddag 28 januari naar de Chauffeursdag van Keolis Nederland en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Het WSP organiseert deze dag in samenwerking met Keolis Nederland, Randstad Transport en E&R Opleidingen.

Iedereen die aan het werk wil als buschauffeur is welkom. Ook zonder rijbewijs ben je welkom. Het belangrijkste is dat jij de buschauffeur wilt zijn die passagiers comfortabel, veilig en op tijd naar hun bestemming brengt.

Tijdens deze chauffeursdag krijg je informatie over de opleiding en het werken als buschauffeur voor Syntus,  ga je in gesprek met Keolis Nederland en Randstad Transport. Opleider E&R Opleidingen is aanwezig met een rijinstructeur en bus, waarin je kan ervaren hoe het is om achter het stuur te zitten.

De dag wordt gehouden tussen 13.00 en 17.00 uur in de remise aan de Havenweg in Amersfoort. Na aanmelding ontvang je uiterlijk 24 januari een bevestiging met de tijd waarop je welkom bent.

Meld je aan via: www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden. Let op: Geef in opmerkingen aan of en zo ja welke rijbewijzen je hebt.