Leerwerkloket vacature: Timmerman/Metselaar

Werkzoekende

Op zoek naar een leerwerkbaan? Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

De financiële regelingen die afgestemd zijn op werkzoekenden, werknemers en scholieren vind je later dit jaar hier. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou van toepassing zijn.

Bouwmensen Published: 13 januari 2017
Locatie
Netherlands

Beschrijving

TIMMERMAN/ METSELAAR

Bouwmensen Amersfoort is het opleidingscentrum voor de bouw in Amersfoort en omstreken. Zij leidt haar werknemers op in de Beroeps Begeleidende Leerwegen niveau 2 en 3. Tijdens de opleiding krijg je een arbeidsovereenkomst met goede arbeidsvoorwaarden en een goede beloning volgens bouw CAO.

Hoe ziet de opleiding er uit?
In het Opleidingsbedrijf werken bouwbedrijven samen om het praktijkgedeelte van de vakopleiding te verzorgen. Dit betekent dat je vier dagen per week bij één van de aangesloten bouwbedrijven werkt en daar de fijne kneepjes van het vak (be)oefent. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC. Daar worden de aanvullende theorielessen verzorgd, zoals natuurlijk de vaktheorie maar ook wiskunde, natuurkunde en mechanica.

Duur van het traject
Zowel de basis- (BBL2) als de vakopleiding (BBL 3) duren maximaal 2 jaar. Gedurende de opleiding ben je in dienst bij Bouwmensen Amersfoort. Na de opleiding stroom je veelal direct in bij één van de aangesloten bouwbedrijven.

FUNCTIE EISEN

  • Jij hebt een afgeronde VMBO basis of kader diploma of;
  • Een GL/TL opleiding en het volgen van een toelatingsonderzoek;
  • Jij vindt het leuk om met je handen te werken;
  • Jij hebt technisch inzicht;
  • Jij vindt het leuk om in de buitenlucht te werken;
  • Jij bent niet bang voor vieze handen.

Toekomst mogelijkheden
Indien je de BBL 3 hebt afgerond ben je zelfstandig vakman maar ook heb je de mogelijkheid bijvoorbeeld door te leren voor uitvoerder, tekenaar, werkvoorbereider of aannemer.

Interesse in deze uitdagende baan met mbo opleiding en contract als timmerman/metselaar? Informatie over deze vacature kan je verkrijgen bij het Leerwerkloket regio Amersfoort, tel: 06 2128 1655, info@leerwerkmail.nl.

 

Solliciteren

Sleep bestanden hier blader bestanden ...
pdf, doc, docx, txt (max. 20 MB)

Gerelateerde Banen

20 december 2017
Allround timmerman MBO niveau 3   Wisselende locaties, Netherlands
30 maart 2015
Timmerman MBO niveau 2   Wisselende locaties, Netherlands
16 september 2014

Are you sure you want to delete this file?
/