Leerwerkloket vacature: Metselaar

Werkzoekende

Op zoek naar een leerwerkbaan? Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

De financiële regelingen die afgestemd zijn op werkzoekenden, werknemers en scholieren vind je hier. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou van toepassing zijn.

Bouwmensen Published: 13 januari 2017

Beschrijving

TIMMERMAN/ METSELAAR

Bouwmensen Amersfoort is het opleidingscentrum voor de bouw in Amersfoort en omstreken. Zij leidt haar werknemers op in de Beroeps Begeleidende Leerwegen niveau 2 en 3.  Tijdens de opleiding krijg je een arbeidsovereenkomst met goede arbeidsvoorwaarden en een goede beloning volgens bouw CAO.

De Praktijkopleiding
In het Opleidingsbedrijf werken bouwbedrijven samen om het praktijkgedeelte van de vakopleiding te verzorgen. Dit betekent dat je vier dagen per week bij één van de aangesloten bouwbedrijven werkt en daar de fijne kneepjes van het vak (be)oefent. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC. Daar worden de aanvullende theorielessen verzorgd, zoals natuurlijk de vaktheorie maar ook wiskunde, natuurkunde en mechanica.

Duur van het traject
Zowel de basis- (BBL2) als de vakopleiding (BBL 3) duren maximaal 2 jaar. Gedurende de opleiding ben je in dienst bij Bouwmensen Amersfoort. Na de opleiding stroom je veelal direct in bij één van de aangesloten bouwbedrijven.

Jouw profiel
Met minimaal een VMBO basis of kader, maar ook met een GL/TL opleiding en het volgen van een toelatingsonderzoek, is het mogelijk om te starten met de opleiding. Verder moet je het natuurlijk leuk vinden om met je handen te werken en een technisch inzicht hebben. Houden van werken in de buitenlucht en niet bang zijn voor vieze handen.

Toekomst mogelijkheden
Indien je de BBL 3 hebt afgerond ben je zelfstandig vakman maar ook heb je de mogelijkheid bijvoorbeeld door te leren voor uitvoerder, tekenaar, werkvoorbereider of aannemer.

Informatie en reageren
Neem contact op met het Leerwerkloket regio Amersfoort voor meer informatie over deze leerwerkbaan via 06 2128 1655 of info@leerwerkmail.nl.

Solliciteren

Sleep bestanden hier blader bestanden ...
pdf, doc, docx, txt (max. 20 MB)

Are you sure you want to delete this file?
/