Leerwerkloket vacature: Buschauffeur

Werkzoekende

Op zoek naar een leerwerkbaan? Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

De financiële regelingen die afgestemd zijn op werkzoekenden, werknemers en scholieren vind je later dit jaar hier. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou van toepassing zijn.

Leerwerkloket regio Amersfoort Published: 24 maart 2015
Locatie
Wisselende locaties, Netherlands
Type
Categorie

Beschrijving

Buschauffeur

Wil je graag een buschauffeur worden? Beantwoord dan eerst de volgende vragen.
Ik zoek een baan....

  • ...waarin ik veel contact heb met mensen
  • ...waarin ik de zekerheid heb dat er werk is
  • ...waar ik eventueel ook parttime aan de slag kan
  • ...waarbij ik mag rijden op groot materieel
  • ...waarin ik verantwoordelijk ben voor wat ik doe
  • ...met een goede beloning en prima arbeidsvoorwaarden
  • ...en wil daar graag een opleiding voor volgen
  • ...en ben ouder dan 21 jaar

(Bijna) alle vragen met 'ja' beantwoord? Dan ben jij misschien de kandidaat die wij zoeken!

Wat vragen wij?
Buschauffeur is een mooi maar beslist geen eenvoudig beroep; het is meer dan het besturen van een bus. Als chauffeur beschik je over een meer dan gemiddelde rijvaardigheid. Je bent: representatief, servicegericht en een volwaardig gastheer/vrouw van het vervoersbedrijf. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een flexibele instelling; rijden onder tijdsdruk en onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem. Je beheert de Nederlandse taal goed (woord en geschrift). Ook bezit je een geldig Nederlands rijdbewijs B en beschik je over eigen vervoer. Daarnaast ben je minimaal 21 jaar en heb je ten minste een afgerond mbo-diploma op zak.

Functieprofiel buschauffeur
Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en flexibiliteit
De taak van een buschauffeur personenvervoer is het vriendelijk, comfortabel, veilig en op tijd vervoeren van passagiers. Je bent trots op je bus; als gastheer/vrouw zorg je ervoor dat het interieur netjes blijft en dat de passagiers hun eigendommen bij het verlaten van de bus meenemen. Het betekent echter ook dat je je in elke situatie alleen moet kunnen redden en problemen zo goed mogelijk moet proberen op te lossen. Denk hierbij aan een onverwachte file of een passagier die niet wil betalen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die zelfstandig kunnen werken en betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Het gezicht van het vervoersbedrijf
Als buschauffeur ben je het gezicht van het vervoersbedrijf. Het is daarom van belang dat je je correct en klantvriendelijk gedraagt. Met jouw dienstverlenende houding ben je in staat om met de meest uiteenlopende mensen te communiceren. Zo vergroot je op natuurlijke wijze het gevoel van veiligheid in jouw bus.

Wil je na het lezen van deze informatie het roer- of stuur- omgooien? Dan hebben wij wellicht voor jou een leerwerktraject!

Interesse in deze uitdagende baan met opleiding als buschauffeur? Informatie over deze vacature kan je verkrijgen bij het Leerwerkloket regio Amersfoort, tel: 06 2128 1655, info@leerwerkmail.nl.

 

Solliciteren

Sleep bestanden hier blader bestanden ...
pdf, doc, docx, txt (max. 20 MB)

Are you sure you want to delete this file?
/