Leerwerkloket vacature: Bouwopruimer

Werkzoekende

Op zoek naar een leerwerkbaan? Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

De financiële regelingen die afgestemd zijn op werkzoekenden, werknemers en scholieren vind je hier. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou van toepassing zijn.

Leerwerkloket regio Amersfoort Published: 25 maart 2015

Beschrijving

De Amerena (sportcomploex Hogekwartier Amersfoort) is een plek waar wordt gestreden en waar (top)sport wordt bedreven en waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en te genieten van sport. Het wordt een hoogwaardig, duurzaam sportcomplex met technische snufjes. Een complex voor iedereen die wil sporten en dat ook bij zou kunnen dragen aan de ontwikkeling van topsport in Amersfoort.

Hoe gaaf is het wanneer jij kan meebouwen aan dit geweldige sportcomplex waar veel Amersfoortse sportverenigingen gebruik van gaan
maken!

Functie
Voor de opdrachtgever zijn we op zoek naar een aanpakker die de tegelzetters gaat ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden. Denk aan het aanvoeren van tegels en lijm, inwassen van tegels, enz... Ook is het mogelijk het vak van tegelzetter te leren en hier zelfs een diploma voor te halen. De opdracht start per december 2016 en duurt ongeveer 8-10 maanden. Wanneer de opdrachtgever tevreden over je is zal deze zich inspannen je ook na deze opdracht aan het werk te houden. Er is een tekort aan goede bouwvakhulpen en tegelzetters dus kansen genoeg!

Functie-eisen
Je bent gemotiveerd om te werken en vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Dat komt goed uit want de werkdagen beginnen al om 7:00 uur. Daar staat tegenover dat je om 16:00 uur weer vrij bent om bijvoorbeeld te gaan sporten. Het is belangrijk dat je fysiek in orde bent. Je zal je collega-tegelzetters ondersteunen door ze onder andere tegels en lijm te brengen. Dit is best zwaar werk en je kan je abonnement op de sportschool wel opzeggen want je krijgt genoeg lichaamsbeweging! Je werkt zowel binnen als buiten.

Wat bieden ze?
Je werkt volgens de CAO NBBU en ontvangt hetzelfde loon als de mensen die in vaste dienst van het bedrijf zijn waar jij aan het werk gaat. In de meeste gevallen zal dit de CAO Bouw zijn met ADV en pensioenopbouw via het BPF. We bieden ook scholing.

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Informatie
Informatie over deze vacature kan je verkrijgen bij het Leerwerkloket regio Amersfoort, tel 06 2128 1655 of via info@leerwerkmail.nl.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het opsturen van jouw cv  en korte motivatiebrief.

Solliciteren

Sleep bestanden hier blader bestanden ...
pdf, doc, docx, txt (max. 20 MB)

Are you sure you want to delete this file?
/