Leerwerkloket vacature: Bouwopruimer

Werkzoekende

Op zoek naar een leerwerkbaan? Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

De financiële regelingen die afgestemd zijn op werkzoekenden, werknemers en scholieren vind je later dit jaar hier. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou van toepassing zijn.

Leerwerkloket regio Amersfoort Published: 25 maart 2015

Beschrijving

Bouwopruimer

Voor verschillende opdrachtgevers zijn we op zoek naar een aanpakker die als bouwopruimer verantwoordelijk is voor het schoon en dus veilig houden van een bouwlocatie. Het is een verantwoordelijke functie: dankzij jouw werk als bouwopruimer kunnen de werklieden sneller en vooral ook veiliger werken.

FUNCTIE EISEN
Je bent gemotiveerd om te werken en vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Dat komt goed uit want de werkdagen beginnen vaak al om 7:00 uur. Daar staat tegenover dat je om 16:00 uur weer vrij bent. Het is belangrijk dat je fysiek in orde bent. Je ruimt bouwmaterialen op en helpt vaak ook met het sjouwen van materiaal naar de bouwplaats. Dit is best zwaar werk en je kan je abonnement op de sportschool wel opzeggen want je krijgt genoeg lichaamsbeweging! Je werkt zowel binnen als buiten.

Interesse in deze uitdagende baan als bouwopruimer? Informatie over deze vacature kan je verkrijgen bij het Leerwerkloket regio Amersfoort, tel: 06 2128 1655, info@leerwerkmail.nl.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het opsturen van jouw cv  en korte motivatiebrief.

Solliciteren

Sleep bestanden hier blader bestanden ...
pdf, doc, docx, txt (max. 20 MB)

Are you sure you want to delete this file?
/