Over ons

Over ons

Worden wie je bent. Met een baan en opleiding die bij jou passen.

Advies over leren en werken

Vanuit het Leerwerkloket geven wij je advies en helpen je met zoeken naar een werkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is bij ons welkom. Wij zijn er voor jong en ouder, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus.

Geen diploma, wel ervaring

Ook zonder opleiding kun je ervaring hebben opgedaan in een bepaalde branche. Wil je een diploma in deze branche? Dan kun je soms een certificaat krijgen op basis van je ervaring. Dit noemen we het EVC. Dat staat voor Eerder Verworven Competenties. Met een EVC kan je je diploma vaak in minder tijd halen.

Je kiest zelf

Een opleiding of cursus volgen, een nieuwe baan zoeken, doorgroeien binnen je huidige werk, leren en werken gaat een leven lang door. Het Leerwerkloket ondersteunt, adviseert en helpt je op weg. Maar uiteindelijk maak je zelf de keuze. Nog geen idee in welke hoek je het moet zoeken? Doe dan eerst een (beroepskeuze)test. Hier vind je verschillende testen van diverse aanbieders die je op weg kunnen helpen.

.

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt met elke vraag bij ons terecht, we helpen je graag.
Maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur zijn wij bereikbaar op Tel: 06 2128 1655
Of stuur een mail: info@leerwerkmail.nl

Leerwerk partners

Het Leerwerkloket regio Amersfoort is opgericht door de gemeente Amersfoort, UWV, en de regionale ROC’s. Er wordt nauw samen gewerkt met het Werkgeversservicepunt van de regio Amersfoort en de diverse partijen betrokken bij leren en werken zoals:

Organiseert de gezamenlijke belangen van ondernemers en streeft ernaar deze zo goed mogelijk te behartigen. Belangenbehartiging vindt plaats door overleg met de overheden die van invloed zijn op deze ontwikkelingen: gemeenten, BRU, de provincie Utrecht en het Rijk.
Ga naar de website
Onderwijs en bedrijfsleven werken binnen de kenniscentra al vele jaren samen op het terrein van de kwalificatiedossiers. SBB trekt deze lijn door naar de andere thema’s: beroepspraktijkvorming, examinering en doelmatigheid. De kenniscentra zijn van onderwijs en bedrijfsleven.
Ga naar de website
De kerntaak van MKB-Midden is de belangenbehartiging voor haar leden. MKB-Midden wil een goed ondernemersklimaat op lokaal en regionaal niveau. Mindere en betere regels door overheden – meer en betere toegang tot goed opgeleid personeel – versterken rol ondernemers in hun directe omgeving – verbetering toegang tot kennis, financiering en markten – afschaffing, eenvoudigere en lagere belasting, allemaal zaken waar MKB-Midden voor pleit.
Ga naar de website